2310 284 977

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για μας. Οι πληροφορίες σας, είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές, τις οποίες μας παρέχετε, δεν θα πωληθούν, αλλαχθούν μεταφερθούν, ή δοθούν σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία για οποιονδήποτε λόγο εκτός από τον ρητό σκοπό της παράδοσης του αγορασμένου προϊόντος ή της ζητούμενης υπηρεσίας.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Όταν κάνετε μια παραγγελία ή εγγράφεστε ως χρήστης στην ιστοσελίδα μας, μπορεί να σας ζητηθεί να παραχωρήσετε το όνομά σας, το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τον τηλεφωνικό σας αριθμό, ή τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με έναν από τους εξής τρόπους:

  • Προκειμένου να επεξεργαστούμε τις συναλλαγές σας και να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.
  • Προκειμένου να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά περιόδους. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για την διαδικασία της παραγγελίας σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας, και επιπλέον, προκειμένου να λάβετε νέα και ενημερώσεις, προβολή προϊόντων, και πληροφορίες σχετικά με καινούρια προϊόντα μας.
  • Για να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας ή τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας, προκειμένου να βελτιώσουμε την αγοραστική σας εμπειρία.

 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οι διαδικασίες μας χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία ούτως ώστε να διασφαλίσουμε συναλλαγές και άλλες δραστηριότητες. Παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλλουμε και εμείς και οι συνεργάτες μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% ασφάλεια από πιθανούς εισβολείς ή κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να έχει προσβάλλει τις εγκαταστάσεις μας ή το δικό σας λογισμικό και το υλικό του δικού σας ηλεκτρονικού υπολογιστή χωρίς να το γνωρίζετε.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Δεν είμαστε υπεύθυνοι ούτε υπόλογοι για οποιεσδήποτε ιστοσελίδες τρίτων και μηχανισμούς που ελέγχουν την δραστηριότητα εντός και εκτός σύνδεσης. Αυτές οι ιστοσελίδες έχουν ξεχωριστές και ανεξάρτητες πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και γι’ αυτό το λόγο δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους και την δραστηριότητα αυτών των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπουμε με σύνδεσμο.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ON-LINE ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Πληρωμές για αγορές μπορούν να γίνουν απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή μέσω αναγνωρισμένων τραπεζικών μηχανισμών. Πιθανές χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν εξαρτώνται από κάθε διαμεσολαβητή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών ξεχωριστά. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, δέχεστε τους όρους χρήσης μας καθώς και τις πολιτικές μας οι οποίες υπόκεινται σε αλλαγές. Είναι ευθύνη του επισκέπτη της ιστοσελίδας να επιθεωρεί τους τρέχοντες όρους.


 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Παρόλο που τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί για την ποιότητά τους, η πιθανότητα κάποιου λάθους στο τελικό προϊόν δεν είναι αδύνατη. Αν ανακαλύψετε κάποιο πρόβλημα με το αγορασμένο προϊόν που έχει να κάνει με την συναρμολόγησή του ή την κατασκευή του παρακαλούμε να μας ενημέρωσετε στέλνοντάς μας ένα e-mail που να αναφέρει το πρόβλημα πριν στείλετε το προϊόν πίσω σε μας. Θα εξετάσουμε το αίτημά σας και αν το πρόβλημα δεν έχει συμβεί κατά τη μεταφορά του προϊόντος, λόγω κακής χρήσης ή κακομεταχείρισης, θα αλλάξουμε το προϊόν ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα που δώσατε για την αγορά του.

Μπορείτε να επιστρέψετε αχρησιμοποίητα ή/και ανεπιθύμητα αντικείμενα για επιστροφή χρημάτων μέσα σε 15 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων.

  • Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής, και τον λόγο για την επιστροφή.
  • Αυτό αφορά μόνο τα αντικείμενα που έχουν αγοραστεί απευθείας από το on-line κατάστημα της sfragida.net (όχι για αγορές λιανικής μέσω τρίτων).
  • Παρακαλούμε, να βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο που επιστρέφετε είναι σε καλή κατάσταση και επανασυσκευασμένο με όλα τα αρχικά μέρη.
  • Σε περίπτωση αλλαγής, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε πληροφορίες λογαριασμού σας για να καλυφθεί τυχόν διαφορά σε σχέση με το κόστος του νέου αντικειμένου.


 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

  • Όλες οι εγχώριες παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-3 ημέρες, με κόστος 4€. Για παραγγελίες αξίας άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.


 

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι κάθε κομμάτι ξύλου είναι διαφορετικό από κάθε άλλο. Γι’ αυτό το λόγο, κάποια από τα ξύλινα αξεσουάρ μας δεν θα είναι ακριβώς πανομοιότυπα. Οι φωτογραφίες των προϊόντων της sfragida.net που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως οδηγός για την εμφάνιση κάθε προϊόντος, όχι ως ακριβής αναπαράστασή του. Μικρές διαφορές πρέπει να είναι αναμενόμενες στην κατασκευή κάθε προϊόντος, καθώς μικρές διαφορές ενυπάρχουν στην διαδικασία παραγωγής των χειροποίητων προϊόντων της sfragida.net.


 

ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Η sfragida.net εγγυάται την ποιότητα κατασκευής, υλικών και εργασίας για μια περίοδο δύο χρόνων από την ημερομηνία αγοράς. Διατηρούμε το δικαίωμα να προσδιορίζουμε ποια είναι τα ελαττώματα κατασκευής, και απαιτούμε την απόδειξη αγοράς από έναν εξουσιοδοτημένο πωλητή ή από το online κατάστημά μας, προκειμένου να χαρακτηρίσουμε προϊόντα ως εγγυήσιμα. Αν ένα προϊόν θεωρηθεί ως ελαττωματικό, θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε το αντικείμενο χωρίς κόστος για εσάς.