2310 284 977

Εταιρεία

Με λίγα λόγια:

Δέσμευση στην ποιότητα

Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι η δική μας σφραγίδα. Έχουμε επιλέξει τους καλύτερους μηχανισμούς της αγοράς, από επώνυμες εταιρείες, και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ένα άριστο προϊόν, καθώς επίσης και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Μακρόχρονη εμπειρία

25 χρόνια κατασκευάζουμε σφραγίδες. Έχουμε άριστη γνώση των σταδίων του σχεδιασμού και της κατασκευής τους, και χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που τον αναβαθμίζουμε διαρκώς. Έτσι, σας παραδίνουμε μια σωστή και άψογα κατασκευασμένη σφραγίδα.

Χαμηλές τιμές

Μια καλή και σωστή σφραγίδα δεν είναι απαραίτητα και ακριβή. Συνδυάζοντας τα κατάλληλα υλικά, τον σωστό μηχανισμό, την σύγχρονη διαδικασία παραγωγής και τη σωστή κατανόηση των απαιτήσεών σας, παίρνετε μια ποιοτική σφραγίδα στην πιο ανταγωνιστική ανταγωνιστική τιμή.

καταφέρνουμε να παρέχουμε υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος. Αυτό μας κάνει ξεχωριστούς.
Ευθύμιος Δουϊνούδης

Οι υπηρεσίες μας

Στο κατάστημα μας θα βρείτε σφραγίδες trodat & shine, οι οποίες είναι κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της σφραγιδοποιίας και των αναλωσίμων τους, από οικολογικά υλικά και σεβασμό στο περιβάλλον.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ταμπέλες απο plexiglas σε διάφορα χρώματα, και για οποιοδήποτε χώρο χρειάζεται σήμανση. Η χάραξη μπορεί να περιλαμβάνει και το λογότυπο της εταιρίας σας.

Διαθέτουμε μελανάκια για σφραγίδες σε όλα τα χρώματα από τις πιο γνωστές μάρκες σφραγίδων, ανεξίτηλο μελάνι για πλαστικά που στεγνώνει σε μη απορροφητική επιφάνεια, ανεξίτηλο μελάνι για υφάσματα – σεντόνια.

Το κατάστημα μας λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια,

με συνέπεια και συνεχή προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Η γρήγορη εξυπηρέτηση οι χαμηλές τιμές μας καθιστούν από τους καλύτερους στο χώρο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

01

01

Σκέψου τη σφραγίδα σου,

02

02

Κάνε τη παραγγελία σου

03

03

Δώσε μας 10 λεπτά,

04

04

και η σφραγίδα είναι έτοιμη!